Top 20 Windows 10-laptops van 2023 (2023)

De virtuele assistent Cortana, de beste Windows 10 laptops van vandaag kunnen het allemaal.

Wat krijgt u met een Lenovo-laptop met Windows 10? Het krachtigste pc-besturingssysteem ter wereld - met een versnelde opstartroutine waardoor je sneller dan ooit aan de slag kunt (en kunt werken). Windows 10 heeft ook mogelijkheden voor aanraakschermen toegevoegd voor laptops met die schermen.

Bovendien kunt u bij Lenovo kiezen uit honderden verschillende laptops met Windows 10 of Windows 10 Pro: Als u een nieuwe Microsoft Windows 10-laptop koopt, loopt u voorop, met alle functies die u nodig hebt om uw systeem jarenlang soepel en efficiënt te laten werken. Van de terugkeer van de populaire Start-knop tot nieuwe gegevensbescherming en ingebouwde hulp van

· Zakelijke laptops

· Supersnelle spelsystemen

· Modellen voor thuiskantoor en familiegebruik

· Ultradraagbaar in hedendaagse kleuren en stijlen

Of uw budget nu een voordelige Windows 10-laptop toelaat of u op zoek bent naar de beste Windows 10 Pro-laptop op de markt, Lenovo heeft wat u zoekt. Om u te helpen winkelen, bieden we deze pagina uitsluitend voor Windows 10-laptops. Kijk maar eens goed. U vindt zeker het model dat bij u past.

Krijg een extra voorsprong met een Windows 10 Pro-laptop

Windows 10 Pro (of Windows 10 Professional) is Microsofts opgewaardeerde versie van Windows 10 (ook wel Windows 10 Home genoemd). Met extra functies die niet beschikbaar zijn in het basis OS, biedt Windows 10 Pro talrijke voordelen voor allerlei gebruikers.

Elke Lenovo-laptop met Windows 10 Pro beschikt over BitLocker-schijfversleuteling. Het voegt een speciale, extra beschermingslaag toe voor uw bestanden en andere gegevens - waardoor het een geweldige functie is voor wie op afstand werkt en gevoelige zakelijke en persoonlijke gegevens moet beschermen. Er is ook een functie voor desktopcontrole op afstand. Maar terwijl de vergelijkbare mogelijkheid in de Home-versie van Windows 10 in feite alleen het op afstand monitoren en bekijken van een andere machine mogelijk maakt, biedt de Windows 10 Pro-versie volledigere controle op afstand - waardoor het superieur is voor het beheer van grote vloten laptops, zoals die in bedrijfsomgevingen.

U kunt echt niet verkeerd gaan met een nieuwe Lenovo laptop die vooraf is uitgerust met Windows 10 of een Lenovo laptop met Windows 10 Pro. Zelfs onze meest betaalbare Windows 10-laptops overtreffen alles wat met oudere versies van het populaire besturingssysteem kan worden bereikt.

Tips voor het kiezen van de beste Windows 10-laptop

Een Windows 10-laptop kopen kan een verantwoorde investeringsbeslissing blijken te zijn. Bekijk deze suggesties om u te helpen bij het kopen van het meest geschikte alternatief voor uw behoeften.

Maat

U vindt veel opties in deze laptops. Een 12 inch Windows 10 laptop is een van de kleinste opties. Die optie is het beste voor wie behoefte heeft aan beperkt computergebruik en makkelijk meenemen. U kunt een laptop met Windows 10 kopen die veel groter is, vaak tot 16 inch.

RAM

Een van de belangrijkste dingen om naar te kijken als je enige vorm van echt computerwerk wilt doen, is de hoeveelheid RAM in de laptop. Meestal kun je het beste kiezen voor een Windows 10 laptop met 8GB ram of groter. Als je van plan bent om veel te computeren door middel van gaming of fotobewerking, verhoog dit dan.

Processor

Kijk eens naar de opties in processors. Er zijn er een paar. Voor een van de beste opties kies je een Windows 10 i7 laptop. Dit gaat over het algemeen uitstekende prestaties leveren voor degenen die een Intel-processor willen aanschaffen. Als u op zoek bent naar een Windows 10 gaming laptop, is een i7 een goede optie, maar een i9 is nog beter. Als je een laptop hebt die trage Windows 10 draait, kunnen upgrades van de processor helpen. Het is over het algemeen echter minder duur om gewoon een andere te kopen, in plaats van te proberen Windows 10-laptopproblemen op een bestaand systeem te versnellen.

Aanraakscherm

Hoewel het geen vereiste is, willen sommige mensen investeren in een aanraakscherm. Het kan de prestaties verbeteren. Een Windows 10-laptop met aanraakscherm is een optie, maar zorg ervoor dat u andere kenmerken, zoals de processor en het geheugen, als essentiële kenmerken beschouwt. Met andere woorden, een Windows 10 touch laptop is een geweldige optie, maar je hebt een goed presterend systeem nodig.

2 in 1

Een 2 in 1 laptop Windows 10 kan een uitstekende keuze zijn voor wie een krachtige laptop wil die zowel in laptop- als tabletvorm veel gedaan kan krijgen. Een Windows 10 2 in 1 laptop is ontworpen om multifunctioneel te zijn en helpt met alles van films kijken tot papers schrijven.

Kenmerken

Een van de beste dingen over de opties op de markt is dat je er een breed scala aan functies voor kunt kopen. Als je bijvoorbeeld enig type verwerking van documenten doet of je zit op school, kijk dan eens naar een laptop met Windows 10 en Microsoft Office. Mogelijk kunt u een laptop vinden waarmee u beide tegelijk kunt kopen, mogelijk voor een beetje besparing. Dit kan ook belangrijk zijn als je een gaming laptop met Windows 10 koopt. Koop er een die volledig is uitgerust, zodat u de best mogelijke prestaties eruit kunt halen.

Nieuw of gebruikt?

Een van de vragen die je misschien hebt is hoe je geld kunt besparen bij het kopen van laptops met Windows 10. Er zijn enkele goedkope Windows 10-laptops op de markt. U hoeft geen topmerk te kopen. U kunt gaan met een goedkope Windows 10-laptop zolang deze de processor, functies, RAM en geheugen biedt die u nodig hebt.

Een andere optie is om een gebruikte Windows 10-laptop te overwegen. Als u besluit een gebruikte laptop te kopen, zorg er dan voor dat u een goed idee hebt van wat er op het systeem staat en waar het voor gebruikt is. Het is het beste om te zoeken naar een refurbished Windows 10 laptop voor de beste resultaten. Dat gaat helpen ervoor te zorgen dat u de resultaten krijgt die u wilt.

Beste voor school

Een andere veel voorkomende vraag die veel mensen hebben is wat de beste Windows 10-laptop voor school is. Het ding om te onthouden is dat dit per persoon kan verschillen. Als je bijvoorbeeld probeert te beslissen tussen een Chromebook of een Windows 10-laptop, kun je het beste kiezen op basis van waar je het voor gaat gebruiken. Een Chromebook is een eenvoudiger hulpmiddel, terwijl een laptop Windows 10 u meer prestaties gaat bieden. Als u van plan bent om veel computerwerk, fotobewerking, audiowerk of andere geavanceerde functies te doen, ga dan voor de Windows-laptop vanwege de algehele functionaliteit.

Snelle tips voor het kopen van een laptop

Wat u ook zoekt in een nieuwe laptop, het kost maar een paar minuten om wat onderzoek te doen om ervoor te zorgen dat u het beste product koopt dat beschikbaar is. Bij Lenovo werken we hard om u toegang te geven tot de allerbeste laptops Windows 10.

Koop met zorgvuldige aandacht voor de ruimtes. Windows 10 laptops onder de 200 zullen uitgeklede modellen zijn die goed zijn voor basisgebruik. Voor een beetje een betere optie, kies Windows 10 laptops onder de 300. Je gaat een beetje meer functionaliteit krijgen, vooral als het de processor upgradet.

Vind de accessoires die u daarbij nodig hebt. We hebben de Windows 10-laptopoplader die u nodig hebt, afhankelijk van het merk en model van de laptop die u koopt. U kunt een tweede of een vervangende lader kopen als u die nodig hebt.

Als u hoge kwaliteit en hardwerkende optie nodig heeft, kijk dan naar de Windows 10 Pro laptop opties. Deze komen meestal met meer rekenkracht en betere algemene prestaties. U bent zeker om meer resultaten te krijgen wanneer u investeert in deze laptops, afhankelijk van hun specs.

Neem de tijd om te weten wat je van plan bent met je laptop voordat je er een koopt. Er zijn veel laptops met Windows 10 erop. Dat betekent dat je kunt kiezen uit een groot aantal functies, meer geheugen en RAM, en veel rekenkracht. Als je van plan bent om wat te gamen, kijk dan naar laptops die daarvoor ontworpen zijn, want die worden geleverd met betere processoren en geweldige grafische kaarten. Voor school heb je misschien geen laptop met veel functies nodig, vooral op de basisschool en de middelbare school. Aan de andere kant, leerlingen die ouder zijn kunnen profiteren van een upgrade als ze in klassen zitten die het gebruik van de software vereisen.

Heb je hulp nodig?

Als u moet leren hoe u Windows 10-laptop via HDMI op een tv kunt aansluiten of hoe u Windows 10-laptop alleen c Dive kunt formatteren, neem dan contact op met ons team voor een-op-een ondersteuning.

Wat u ook zoekt, u vindt het vrijwel zeker hier bij Lenovo. Bezoek ons regelmatig. Onze inventaris verandert voortdurend.

Is het de moeite waard om Windows 10 Pro aan te schaffen?

Er zijn veel verschillende meningen over de vraag of het de moeite waard is om te upgraden naar Windows 10 Pro.

Laten we het eerst hebben over enkele van de extra functies die je krijgt met Windows 10 Pro. Een van de meest opvallende is de mogelijkheid om updates tot acht maanden uit te stellen. Dit kan een groot voordeel zijn als je bang bent dat Microsoft buggy updates uitrolt die je computer kapot kunnen maken. Je krijgt ook toegang tot extra beveiligingsfuncties zoals Device Guard en Credential Guard.

Als je een bedrijf runt, krijg je met Windows 10 Pro ook toegang tot #domain_name joining en Group Policy Management. Deze functies maken het gemakkelijker om een vloot van computers te beheren.

Dus, is het de moeite waard om te upgraden naar Windows 10 Pro? Het hangt echt af van uw behoeften. Als je een gewone gebruiker bent, heb je waarschijnlijk niet alle extra functies nodig die Pro biedt. Als je echter een bedrijf runt of meer controle over je computer nodig hebt, dan kan upgraden naar Pro een goed idee zijn.

Wat is het verschil tussen Windows 10 en Windows 10 S?

Beide versies van Windows 10 en Window 10 S-besturingssystemen bieden een reeks functies en voordelen, maar er zijn enkele belangrijke verschillen waarvan u zich bewust moet zijn.

Windows 10 biedt een uitgebreider scala aan functies en is geschikt voor gebruik op alle soorten apparaten. Windows 10 S is ontworpen voor beveiliging en prestaties, met een focus op het leveren van een snellere en betrouwbaardere ervaring. Het is ook geoptimaliseerd voor gebruik op apparaten met beperkte opslagruimte, zoals laptops en tablets.

Als het gaat om beveiliging, bevat Windows 10 S verschillende functies die niet beschikbaar zijn in Windows 10, zoals ingebouwde virusbescherming en de optie om apps van derden uit te schakelen. Het is ook ontworpen om te voorkomen dat gebruikers per ongeluk malware of andere kwaadaardige software installeren.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated: 09/07/2023

Views: 6133

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.